maanantai 17. elokuuta 2009

Mustiala KV-Maastot 16.8.2009

Lähdimme Mangon kanssa kokeilemaan uutta harrastusta sunnuntaiaamuna kukonlaulun aikaan edellispäivän näyttelyn painaessa vielä jäseniä (ainakin mulla). Ajelimme takaisin Mustialaan ja ilmoittauduimme maastojuoksukisoihin. Satoi lähes tauotta, mutta edes se ei latistanut intoa. Vihdoin koitti Mangon vuoro ja se - tietämättä mistä on kyse - oli aivan täpinöissään ja veti ja riuhtoi koko matkan radan laitaan. Alkuerissä pariksi oli arvottu Zorro, joten Helin opastuksella homma sujui mallikkaasti. Molemmat koirat olivat ensikertalaisia, mutta juoksivat upeasti täysin vieheeseen keskittyen. Pisteet olivat molemmilla reilusti yli kahdensadan, Mangolla 246 ja tuloksena 4. sija (paikalla 17 afgaania).

Finaalia odoteltiin useampi tunti ja kulutettiin aikaa kahvilla, kävelemällä jne. Onneksi oli paljon mukavia harrastajia paikalla ja sadekin loppui!

Finaaleissa pariksi tuli Fiona ja yhdessä tytöt kirmasivat pitkin peltoa, jälleen hienosti pupua jahdaten. Tuloksi odoteltiin ja lopulta ne julkaistiin. Danny-veli oli 11. ja Mango suureksi riemukseni toinen saaden sertin ja vara-cacilin. Aikamoinen suoritus ensikertalaiselta. Pisteitä finaalista tuli 250, yhteensä siis 496! Kisan voitti Aino, Yazakhan's Tarot Woman 501 pisteellä.
Kiitos kivasta kuvasta Terjalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti