lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mango mannekiinina

Mango pääsi filmitähdeksi Costume-uutuuslehden lanseerauspätkälle. Parin sekunnin vilahdus minuutin kohdalla oli tulosta tunnin intensiivisestä kuvaussessiosta studiossa. Mangon roolina oli näyttää arvokkaalta ja pitkästyneeltä - ja sehän sujui! Neiti oli niin pitkästynyt, ettei oikein suostunut seisomaan, vaan kävi maate kylmän rauhallisesti. Vieraat näyttelijät, studioväki, kamerat, laitteet ja tuulikone eivät pahemmin häirinneet Mangon mielenrauhaa, ennen omaa vuoroaan se nukkui tyytyväisenä mallien pukeutumistilassa laittautuvien esiintyjien keskellä kettupuuhka tyynynään... Ja filmitähti sai oikein palkkion roolisuorituksestaan!

Klikkaa katsomaan Costumen teaser


Mango on esiintynyt aiemminkin, kesällä 2011 se oli Show Hau -ohjelmassa Vitosella esittelemässä afgaanin näyttelyyn valmistautumista. Kuvaajat tulivat kotiin filmaamaan pesun ja föönauksen ja seuraavana päivänä seurasivat näyttelyyn tuloa ja kehään valmistautumista. 

Lisäksi Mango oli Novitan koiravaatemalliston mannekiinina sekä neuleohjeessa että lemmikkimessujen muotinäytöksessä, josta tuli pätkä uutisissakin. 

Mangossa on selvää supermodel-ainesta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti