maanantai 12. syyskuuta 2011

Kuopio KV 7.8.2011

Kuopion KV oli Mangon toinen virallinen käyttöluokassa esiintyminen. Tuloksena hienosti ERI1 ja SA sekä PN-3 sijoitus.

Emännällä oli vähän "haipakkaa" kehissä. Ensin esitin Jedin valioluokassa ja heti perään Juicen veteraaneissa. Molemmat ainoita luokissaan ja ERI1 SA. Paras uros-kehään vaihdoin Jediin ja tuloksena PU2, Juice PU3. Voitoin vei Texi-serkku.

Nartuissa esitin Jasminin nuorten luokassa ja Mangon käyttöluokassa. Molemmat ainoita ja ERI1 SA. Jasmin voittikin nartut ja Mango tuli Nasu-äitin perään kolmanneksi.

Kasvattajaryhmään saatiin isoja kehiä varten junior handlerit Juni ja Maija. Reippaita ja mukavia tyttöjä. "Hankala" Mangokin tykkäsi Maijasta kovasti.
Ensin kipaisin veteraanien kokoomakehään Juicen kanssa, sieltä tein lentovaihdon Annen kanssa Jediin ja juostiin kasvattajien kokoomaankehään. Tiina oli vielä veteraanien kehässä, joten lainattiin Annaa kehän laidalta. Sitten olivat veteraanit vuorossa ja taas laukkasin ison kehän toiselle puolen veteraaneihin (Sini tuli pitämään Jediä). Juice sijoittui neljänneksi ja lentovaihto kehän reunalla Jediin ja kasvattajaryhmän kanssa takasin kehään. Sijoitus myöskin neljäs. Melkoista hullabaloota... Ihan tuli hiki kirmatessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti