maanantai 28. toukokuuta 2012

Ruotsin risteily 25.-28.5.2012 - SE Ch

Matka länsinaapuriin alkoi perjantaina, kun Anne ja Jedi hakivat meidät kyytiin ja ajoimme Turkuun laivaan. Aamulla pääsimme Tukholmaan ja ajoimme Uppsalan pohjoispuolelle Österbybrukiin. Ihana näyttelypaikka kartanon nurmikentillä!

Afgaanit tuomaroi Laura Cox Irlannista. Jedi sijoittui neljänneksi uroksissa ja sai varasertin. ROP oli Oshanameh's Is The Pope Catholic ja sertin vei sen toiseksi tullut poika Xciting Rattle N'Hum. Nartuissa ykkönen oli kaunis Jingles Right Here Right Now, toinen Elisa du Menuel Galopin ja kolmas käyttöluokkalainen Mango - sertillä! Nyt Mankeli on myös SE Ch.

Mango, tuore SE Ch <3


Valioruusukkeet olivat loppu, se tulee sitten postilla kotiin. Palkinnoksi saimme valita kortin tai sitten tavarapalkinnon (jonka otin, sillä en tiedä koska olen seuraavan kerran menossa Ruotsiin). Useista vaihtoehdoista valitsin neljä isoa teekuppia. Hauskaa, että oli tuollaisia tavarapalkintoja.

Näyttelyn jälkeen pakkasimme jälleen auton ja ajoimme Uppsalaan yöksi. Mielenkiintoinen hotelli Viktoria oli palolaitoksen koulutuskeskuksen yhteydessä eikä siellä ollut henkilökuntaa laisinkaan viikonloppuna. Ovi aukeni sähköpostitse tulleella koodilla ja huoneen avain oli respan tiskillä kirjekuoressa. 

Aamulla jatkoimme kohti etelää ja ajoimme Vallentunaan Tukholmaan kansainväliseen näyttelyyn. Tuomarina oli Uruguaylainen Gabriel Gamarra. Rop oli domino Jangel's Hell Of A Dream ja Vsp Rydberg's Bad To The Bone. Jedin nenun edestä meni serti jälleen. Harmillista.

Jedi Vallentunassa - Photo by Saori


Mango vietti päivänsä teltassa häkissä nukkuen ja oli oikein tyytyväinen oloonsa. Tautiriskin takia se ei esiintynyt sunnuntaina kun ei ollut "pakko". Vedin sen häkillä telttaan ja taas takaisin autolle molempina päivinä. Sunnuntaina vein sen iltapäivästä ulkoilemaan häkillä. Vankkurit kulkivat näppärästi ruohikkolentokentällä ja kun näyttely oli jäänyt taakse avasin häkin luukun ja päästin Mangon ulos. Käytiin pieni lenkki, Mango kieri ruohossa ja otti muutaman pienen laukankin vapaudesta nauttien. Sitten lähdettiin takaisin ja Mango kipitti kiltisti suoraan häkkiin ja kävi maaten odottamaan vetojuhtaansa. Palvelua osataan selvästi vaatia ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti