sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Näyttelypesuja

Hamina ja Helsinki perinteisesti samana viikonloppuna. Laiskana ilmoitin Mangon Haminaan ja Veslan Helsinkiin. Pesussa molemmilla X-treme hoitikset ja hyvät turkit tuli. 

Haminassa kuulin kehän laidalta parinkin tyytyväisen X-tremen käyttäjän kehuvan, että turkista tuli paras ikinä uudella aineella. Mangon supertuuheaan turkkiin laitan puolet Drapea, ettei tule liian pörheä, vaan saan siihen myös laskeutuvuutta. Sekoitus on 1 rkl kumpaakin ja tilkka Silkiä reiluun litraan vettä. Sumupullolla turkkiin, en huuhtele. Näyttelyssä tuuli kovasti ja oli melko kostea sää. Turkki pysyi siistinä ja lopputuloksena VSP komean Jedin viedessä voiton.

Veslan sunnuntainen kehäesiintyminen meni oikein mallikkaasti. Sijoitusta ei tullut tällä kertaa, mutta Vesla esiintyi todella iloisesti. Turkki oli erinomainen, shampoona All Systemsin Super Cleaning and Conditioning ja hoitona reilu rkl X-tremeä ja pari tippaa Silkiä litraan vettä. Hoitoaineen määrää voinee vieläkin vähentää, niin riittoisaa tuo X-treme on. 

Näyttelyssä oli Turkkitaikan myyntipiste ja käytiin Veslan kanssa siellä esittelemässä turkkiamme ja ostimme täydennystä tökötteihin. Mielenkiintoinen uutuus tarttui matkaan, True Iconic 5S serum, silikoniton turkkiseerumi. Pitää testata seuraavassa pesussa. Kaunein näkemäni turkinhoitoainepullo ikinä!

Vasemmalta: Uutuus True Iconic 5S, odottaa vielä testiä, kestosuosikki True Iconic Revitalizing Spray, paras turkkispray ikinä, Mangon ykköshoitis Drape, Veslan näyttelyhoitis X-treme ja Laser Lites Silk, jota ilman ei pärjää.

True Iconic 5S serum on silikoniton seerumi. Odotan suurella mielenkiinnolla tämän testausta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti