keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Suunnitelmat uusiksi - juoksu tuli ja kisat jäi

Olen harmitellut Veslan lyhyttä juoksuväliä, mutta toisaalta kiitellyt, että on sentään tasainen. Odottelin juoksua heinäkuulle, tarkemmin puoliväliin. Viiden juoksu tulossa, aina 6 kk välissä. Meillä oli tänään suunnitelmissa startata ekassa ratakisassamme (Kesälesken iltajuoksut Kartanolla) ja sunnuntaina olisi ollut maastokisat Mikkelissä, jossa tavoitteena oli hyväksytty tulos. Noh, Vesla aloitti juoksun maanantai-iltana, reilun kuukauden etuajassa. Edellisestä ALLE 5kk. Huoh.

Olin viikonloppuna hakenut tunnelmaa EMM-kisoista ja odotin juoksukauden avaustamme intona. Ostin jopa valjaat, ettei Vesla telo niskojaa kisapaikalla. Nyt laskin, että jos juoksu sujuu normaalisti ja 100 päivää odotellaan, pääsemme ehkä yhteen ratakisaan ja mahdollisesti 1-2 maastoihin, sitten syksyllä.

Olihan ne ennusmerkit ilmassa, jos olisin lukenut. Haistelua lenkillä, pipo kireänä (oli mukanani kollegiossa häkissä, mistä poikkeuksellisesti räyhäsi kaikille), ja pissi sisään perjantaina, kun tulin kotiin. Mutta katsoin kalenteria ja keksin muita syitä näille ennusmerkeille...

Kävin Veslan kanssa fyssarillakin taannoin ja kappas, oli syytä. Lanne- ja rintarangassa oli jumit, jotka ikävästi saivat selän köyristymään. Uusi aika on varattu, mutta voi olla, että tarvii siirtää juoksun vuoksi.


MangoMangolle kuuluu vähän rauhallisempaa. Se hyppäsi Haminassa pöydältä alas omineen (yleensä aina odottaa kiltisti, että nostan sen) ja taisi siinä vähän nitkauttaa itseään. Sille on varattu osteopaatin käynti, toivottavasti saamme sieltä avun ja Mango palaa taas reippaammaksi lenkkeilijäksi. On kerryttänyt parissa viikossa kiva pelastusrenkaan vyötärölleen.

Turkkitarinaa
Nyt on testattu uutta seerumia Veslalle. Laitoin ekalla kertaa LL Drapen sekaan ja lopputulos oli kaunis, mutta ei kovin liukas. Viimeksi laitoin Drape-Protein treatment -sekoituksen ja ripauksen Silkiä joukkoon. Ja True Iconic 5S-seerumia pari tippaa. Oli muuten kun normisti, mutta turkki on jotekin runsaamman näköinen ja tuntui käteen erilaiselta, mutta hyvältä. Taidan testata Mangolle samalla kombolla.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti