lauantai 7. helmikuuta 2015

Mangon viides tokokisa 7.2.2015

Tällä kertaa lähdimme tokoilemaan pk-seudun ulkopuolelle. Kisapaikan saaminen olikin astetta haastavampaa, kun ei ollut oman seuran kisa kyseessä. Ilmoittautuminen oli puhelimitse, ja pirautin ensimmäisen puheluni pari sekuntia kuuden jälkeen. Kävelin samalla lenkkiä ja soitin liki koko ajan. Pari kertaa pääsin koputtamaan, mutta lähinnä tuuttasi varattua. 40 minuuttia ja 70 puhelun yritystä myöhemmin koputus meni puheluun saakka ja saatiin kisapaikka! Saattaa olla, että kiljaisin riemusta puhelun päätteeksi :)

Porvoon halli oli erinomainen, sillä pohjana oli oman seuran hallista tuttu tekoruohomatto ja kullakin suorittajalla oli oma rauha. Ekaa kertaa oli liikkeiden suoritusjärjestys sekoitettu, mikä hitusen pisti jännittämään. Myös edellisen kisan paikkamakuuhaasteet (pari koiraa irtosi rivistä ja Mango-poliisi nousi niitä ojentamaan) saivat jalat totisemman, mutta pientä levottomuutta ja lonkka-asentoon notkahdusta lukuunottamatta sekin meni ok.

Luoksetulossa käskyn jälkeen ei tapahtunut mitään. Ehdin juuri aloittaa toisen käskyn antamisen, kun lamppu syttyi ja Mango laukkasi luokseni. Seuruut olisivat voineet olla vähän napakammat, hihnassa meno parani loppua kohti, vapaana seuraaminen oli tokavika liike ja pikkuisen alkoi into jo hiipua. Jäävät liikkeet varmistelin reilusti, mutta tuomari totesi sen olevan pieni virhem josta toki sakottaa, mutta ei paheksu. Ja hyppy meni hienosti!

Kaiken kaikkiaan oli super tyytyväinen! Pisteitä 167 ja ykköstuloksen! Tuomarina oli Harri Laisi, joka antoi todella kannustavaa palautetta. Ja kisakumppanit olivat tosi kivoja, Mango sai palkintojen jakoa odotellessa tutustua ihanaan flättipoikaan ja suloiseen parsontyttöön :)

Olin luvannut Mangolle vapautuksen viikkopesusta, jos tulee ykkönen. Menee ensi viikkoon...

Mangon toko-kilpailukirja. Viisi koetta, viisi tulosta :) Olen niin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti