tiistai 10. helmikuuta 2015

Veslan turkkitarinaa

Veslalla on nyt näyttelytaukoa alkuvuosi, kun ei ole oikein mitään isompaa syytä käydä. Vaikka Vesselillä on nyt 4 Cacibia kolmesta eri maasta, ei aikavaatimus (ensimmäisen ja viimeisen Cacibin välillä tulee olla 1 vuosi ja 1 päivä) vielä täyty, joten odottelemme huhtikuun loppuun ennenkuin lähdemme metsästämään viimeistä inttiytymiseen tarvittavaa Cacibia. Tammikuussa alkoi sopivasta juoksu, joka alkaa olla loppusuoralla ja turkki on muhkeimmillaan, vaikka ei se kovin runsas nytkään ole. Veslan tuntien se trimmaa itsensä hyvin kaljuksi juuri sopivasti näyttelykauden avaukseen. 

Tällä hetkellä Veslan selkä, niska, posket ja häntä ovat erityisen karvaiset, suorastaan pörheät. En ole viitsinyt trimmata sitä, kun karva suojaa kivasti pakkasilta. Ja toisaalta, miksi trimmata, kun se kuitenkin trimmaa itse itsensä kuukauden-parin sisään. En muutenkaan käytä trimmaukseen muuta kuin sormia, jopa häntä on nypittävissä.

Olen nyt pessyt Veslaa noin viikon välein ja hoitoaineena käyttänyt LL cocktailia paineruiskulla. Viime pesussa keksin laittaa normimäärän hoitista, mutta vain puoli litraa vettä ja nyt lopputulos oli aivan mahtava. Föönaus oli aika kevyt, 3 tuntia pesun jälkeen, joten kuvan kiharuudesta ei kannata välittää. Mutta selän pörheyden näkee hyvin :)

Shampoollakin on väliä. Nyt talvipakkasilla suosikkini on Royale Perfectionin kosteuttava Mango-shampoo, myös Veslalle. Ja hoitiksen seassa on 2 tippaa Summerwinds Protect-a-coat öljyä. 

Veslan luomuturkki :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti