keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ensimmäinen visiitti juoksuradalle

Vesla pääsi Tuomarinkartanolle makkarajuoksuihin haistelemaan tunnelmaa. Ensimmäinen retki ilman Mango-mammaa vähän jännitti alussa, mutta pian pikkuneiti reipastui ja tepasteli menemään kartanon nurmikentillä. 

Pikkuisen vieheen perään huutavat vähäkarvaiset vinttiserkut hämmensivät, mutta onneksi paikalta löytyi myös tutun ja turvallisen näköisiä afgaaneita. Päästiin moikkaamaan monta iloista kaverusta ja kaikki olivat kovin kivoja pennulle. Sandy näytti tarpeeksi mammalta ja sai aikaan suurimmat hännänheilutukset. 

Veslan väri vähän hämäsi suurta yleisöä, suurin osa luuli sitä salukivauvaksi :) karvaisuudesta huolimatta. Mutta valtaisat käpälät paljastivat todellisen rodun. Eräs salukikasvattaja totesikin Veslalle, että jos näillä tassuilla kaatuu, ei siitä auta luojaansa syyttää. Terkkuja vaan Pirjolle.

Törmättiin Svenkkaankin ja saatiin kutsu viehetreenin. Ensi maanantaina on tarkoitus aloittaa, saa nähdä mitä neiti tuumaa. Moottoripupu ei ainakaan vielä saanut tuijotusta suurempaa reaktiota aikaan.

Kiitos Kertulle ihanista kuvista!

Vesla ihmettelee moottoripupua

Vesla tutustuu Sandyyn


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti