torstai 6. syyskuuta 2012

Vesla tuli kotiin

Pikku Vesla tuli kotiin maanantaina 3.9. Hakumatkalle lähdettiin Mango-mamman kanssa ja vartin automatka sujui oikein hyvin. Omassa kodissa katsastettiin ensin piha ja sitten sisätilat. Vesla on mennyt reippaasti häntä pystyssä pitkin poikin taloa. Nukkumapaikoiksi on valikoituneet huonekalujen aluset ja koiranpedit periaatteella isompi on parempi.

Vesla on todella leikkisä ja tykkää monenlaisista leluista. Myös Mangon kanssa painiminen on pop. Palloa se jopa palauttaa pihalla, tosin se on varmaan vähän vahinko. Vesla on hyvin sosiaalinen ja ottaa paljon kontaktia. Se tykkää myös olla sylissä ja nauttii silittelystä.

Vesla tuntee nimensä ja reagoi siihen aika hyvin. Pihalla pikkuinen tulee luokse kutsuttaessa. Se osaa myös istua saadakseen ruokakupin tai herkkupalan (oppi kerrasta). Valjaissa lenkkeily on vielä alkutekijöissään, mutta tänään jo käveltiin parikymmentä metriä melko hienosti.

Sisäsiisteyden opettelu on työn alla. Löytää paperit sisällä aika hyvin, mutta välillä menee ohitse. Kaikki isommat hädät on tulleet pihalle, mutta vaatii kyllä vähän omaa aktiivisuutta. Eiköhän tämä tästä kehity suotuisaan suuntaan.

Hampaitaan tykkää käyttää paljon, etenkin väsyneenä nukkumaan mennessään tykkää järsiä jotain (yleensä jotain kiellettyä). Lisäksi nukkumapaikkaa etsiessään piippaa kiitettävästi. 

Kaiken kaikkiaan hyvin sujuu!

Veslan ekat tunnelmat omalla pihalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti