lauantai 17. tammikuuta 2015

Kajaani Int 10.1.2015


Kisaturisti Vesla nukkumassa hotellissa pää tyynyllä :)
Mango ja Vesla matkasivat Annelle ja sukulaiskoirien luo hoitoon loppiaisena Mangon tokokisaan jälkeen. Tapasin tytöt Kajaanissa perjantaina ja lauantaina olikin vuoden ensimmäisen näyttelyn vuoro. Mango osallistui, iso kiitos Annelle turkinlaitosta, kolmen oman koiran lisäksi!

Näyttelyssä oli tuomari vaihtunut, joten afgaanit arvosteli Lessi Tchistiakova Venäjältä. Kilpailutus oli tiukkaa ja lopulta Mangosta tuli paras narttu ja VSP. Turkki oli hienossa kunnossa ja Mango esiintyi upeasti. 
Mango VSP Kajaanissa

Näyttelypesusta on nyt 9 päivää ja harjasin turkin läpi. Pientä takunalkua toppa- ja sadetakin kiinnityskohdissa, turkki edelleen puhtaan ja silkkisen tuntuinen. Pesin siis hoitosetterin. 

Vesla pääsi pesuun torstaina, 11 päivää edellisestä pesusta ja oli todella helppo laittaa. Nyt kokeilin jotain uutta, shampoota Royale Perfectionin Mango ja Eclat (olin sekoittanut Mangon pesuun) ja hoitoaineena pitkästä aikaa Coat Handler, jonne laitoin pari tippaa True Iconic Magic Oilia. Lopputulos oli huomattavasti vähemmän silkkinen ja liukas kuin LL cocktaililla, saa nähdä, meneekö takkuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti