maanantai 26. tammikuuta 2015

Painesumutin ja vuoden toinen tokokoe

Mangon pesuväli venähti reilun kahden viikon mittaiseksi, mutta parilla väliharjauksella oli osuutensa siihen, turkinlaitosta selvittiin aika helpolla. Kokeilin uutta syväpuhdistavaa Royale Perfection Clarifying Apple shampoo. Tuoksui raikkaalle ompulle, vaahtosi kivasti ja huuhtoutui tosi hyvin. Lopputulos oli puhdas ja hyvä.

Hoitoaineena Laser Lites cocktail (Protein Treatment, Drape, Silk) ja lisänä pari tippaa True Iconic Magic Oilia. Uutuutena oli Kungs paineruiskupullo, jonne laitoin hoitoaineen, pumppasin ja sumutin hoitiksen turkkiin. Olipa kätevää! Ensi kerralla laitan vähemmän hoitista, nyt jäi yli kun oli niin helppo levittää.

Sunnuntaina oli Veslan vuoro käydä pesulla. Käytin ihan samat aineet kuin Mangoon ja painesumutin toimi jälleen kuin unelma! 

 
Uusi hoitoainepullo, kuva lainattu motonet.fi -sivuilta (pullon ostopaikka)


Illalla käytiin Mangon kanssa tokoilemassa oman seuran HSKH:n kisoissa. Tuomarina erittäin miellyttävä ja kannustava Riikka Pulliainen. Taas kakkostulos, 147 pistettä. Tällä kertaa ei nollattu hyppyä, vaan minä nollasin liikkeestä maahan menon pysähtymällä. Aina oppii uutta. Seuraamisissa oli muutenkin haasteita, joten niitä treenataan nyt lisää. Koetta ei myöskään helpottanut oma niskajumini, joka tehokkaasti esti kaiken koiran vilkuilun ja samalla jäi jätättäminen osin huomaamatta. 

Yleisesti ottaen olin hyvin tyytyväinen kisaan. Erityisesti sujui luoksepäästävyys, haastava paikallaolo nro 2, kun eka liki lopussa päättyi kahden koiran leikkiin ja se uusittiin, enkä tajunnut palkata ja kehua Mangoa välissä, kympin luoksetulo ja ysin hyppy, jonka yhden pisteen menetys oli mun omaa hitautta seiso-käskyssä. Hyvä Mango!

Alla olevat kuvat ovat Siiri Rantalan ottamat, iso kiitos hänelle!



Kontakti kohdillaan

Hieno hyppy ja ihan luvan kanssa - tällä kertaa :)

Ohjaajan moka, pysähtymiskäsky tuli myöhässä (Mango ehti fiksuna itse pysähtyä)
 

Seuraavissa kisoissa taas uusi yritys. Kisapaikkakin saatiin uutteralla soittorumballa Porvoosta. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti