tiistai 7. huhtikuuta 2015

Turkkitarinaa pitkästä aikaa

Tyttöjen turkit ovat olleet koetuksella eka kevätkuran ja sitten kaamean pölykauden pyörteissä. Turkkeja on saanut pestä ihan urakalla, että pysyvät joten kuten siistinä. Mango on käynyt näyttelyissä ja sen turkki on kehissä ollut todella kiva. Veslalla oli ennätyspesuväli, 13 päivää, eikä ollut edes takussa! Kyllä LL-coctail on mun juttu.

Nyt kuulin uutisia Turkkitaikalta! Laser Lites Extreme on saapumassa maahan näillä hetkillä ja pääsen testaamaan tätä länsinaapurissa jo ihmeaineeksi tituleerattua hoitoainetta tyttöihin. Harvoin sitä odottaa koiran pesuja näin tohkeissaan. Tässä on mukavasti liki kuukauden näyttelytauko, joten nyt taas voi vapaammin testailla ja kokeilla eri sekoituksia tyttöihin. 

Tilasin lisää True Iconic sprayta, kun vihdoin äkkäsin, että sitä on myös punaisella etiketillä. Olen vihreän suihkeen suurfani, sillä se todella nopeuttaa turkkien hoitoa ja helpottaa omaa työtä. Nyt odottelen postissa tulevaksi punaistakin, saa nähdä, kummasta tulee lempparini.

Mango on näytellyt nyt kolmessa näyttelyssä ja saanut kaikissa ERI1  ja SA:n. Nyt Lappeenrannan näyttelyssä se oli hienosti myös paras narttu 2!

Kevään on lupailtu oikeasti alkavan nyt pääsiäisen jälkeen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti