torstai 23. huhtikuuta 2015

Xtreme kokeiluja

Nyt on tilattu koko litra Laser Lites Xtremeä ja pääsin testailemaan ihan tosissani. Mangolle laitoin 2 rkl Xtremeä ja 1 rkl Drapea (ettei tulisi liian pörheä). Lopputulos oli todella kivan  näköinen. Valitettavasti takkuuntuu tälläkin kombolla muutamassa päivässä, mutta karvaa vaan irtoaa nyt kovasti. Eli en usko, että mikään hoitoaine pelastaa tässä kohtaa.

Veslalla oli vuorossa uusinta, määränä jälleen 2 rkl Xtremeä ja nyt pikkuliraus (tosi vähän) Silkiä sekaan. Pesu Summerwinds Shine Onnn shampoolla. Aivan uskomattoman upeaa jälkeä! Turkki putoaa nyt vauhdilla ja on tehnyt sellaista höttötakkua koko koiraan. Aukesi helposti ja vaikka karvaa lähti kassillinen (ennestään pienestä turkista), oli lopputulos poikkeuksellisen runsaan näköinen ja turkki on silkkisen ilmava. Tykkään tosi paljon!

Mangolla on nyt kuukauden näyttelytaukoa, joten laitan sille seuraavalla kerralla pienen tipan Summerwinds öljyä pitkästä aikaa. En ole nyt pahimpaan pölykauteen uskaltanut testailla öljyn kanssa, vaikka tuo aine mun määrillä ei tahmeaksi jätäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti