maanantai 15. joulukuuta 2014

Turkkitarinaa - Mango 2

Mango pääsi perjantai-illan kunniaksi pesuun ja jatkoin sen kanssa öljylinjalla. Turkin suurin haaste oli tahmaisuus/rasvaisuus, sillä hoitoaine-öljyseos oli ollut liian paksua edellisellä pesukerralla. Shampooksi valitsin messarilöydöksen, Chris Christensen 1:50 shampoo, jossa hajuna (tuoksuun riittää vähempi intensiteettiä) oli kirsikka. Minä suurena kirsikkafanina olin shokeeraantunut, sillä odööri oli tyrmäävän vahva. Pärskittiin kilpaa Mangon kanssa ja pesun jälkeen mies luuli, että olin hankkinut ilmanraikastimen kotiin. No tavallaan olinkin, mutta onneksi haju haihtui seuraavaan päivään. Shampoo pesi ihan hyvin, mutta hieman vahvemman liuoksen olisin tarvinnut tällä kertaa. 

Hoitoaine-öljy olikin sitten niin laihaa, että tuntui turkkiin laitettaessa ihan huvittavalle. Mutta föönausvaiheessa oli erinomaisen tuntuinen, karva liukui ja takut aukesivat. Olen varmaan aina laittanut liian vahvaa hoitista...

Mango pesu 2:
Chris Christensen Smartwash50 Kirsikka (ekaa ja vikaa kertaa)
Summerwinds Fine-L-Shine hoitoaine + Summerwinds Protect-A-Coat öljy

Shampoo pullosta n. 1:50 suhteella
Hoitoainetta laihasti, alle puoli desiä ja öljyä ehkä 5 ml litraan vettä.


Takkua oli, etenkin rinnassa ja lapojen päällä (painimisesta). Föönasin kunnolla kuivaksi ja irtokarvaa tuli taas iso keko.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti