maanantai 22. joulukuuta 2014

Turkkitarinaa - Mango 3

Mango ja Vesla kävivät mökillä metkäretkellä joulukuusen haussa. Pikkupakkanen pelasti paljon, mutta silti etenkin Mango oli kuorrutettu risuilla. Illalla se pääsi pesulle. Uuteena kokeiluna oli True Iconic -tuotteet, joista olin turkkisuihketta testannutkin. Show Beauty Bath shampoo oli mainittu matalavaahtoiseksi, ja koska koiruuteni oli perin likainen, terästin sitä Royale Perfection Eclat -shampoolla. Sekoitussuhteet olivat ehkä vähän yläkanttiin, mutta toisaalta koira oli extralikainen. Yhdistelmä oli todella hyvin pesevä, vaahtosi juuri sopivasti ja Mangon turkki tuli todella puhtaaksi. Shampoo-cocktail oli helppo huuhtoa ja ainoa miinus tuli voimakkaasta tuoksusta, joille tunnun olevan nykyään superherkkä. Onneksi tuoksu oli hyvä ja raikas, sellainen puhdas tuoksu. Hoitoaineeksi laitoin True Iconicin Show Silk Protein conditionerin ilman mitään lisiä ja laimennettuna 1:18 sillä jätin suurimman osan turkkiin. Tämä ei kyllä ollut Mangolle paras valinta, sillä föönatessa harja ei liukunut sitten yhtään.

Mango tosiaan torkkui peitoissa toista tuntia ja päätin föönata sen. Harja kanitti ja ensimmäinen kylki oli kamalassa takussa. Kipaisin hakemaan uuden suihketuttavuuden, True Iconic Coat Revitalizing sprayn ja suihkutin sitä kosteaan turkkiin. Takut aukenivat melkein itsekseen! Ihana tuote! Toinen kylki oli helpompi laitettava, sillä sieltä olin avannut osan takuista aamulla.

Nyt elän jännityksessä, miten turkki käyttäytyy sprayn kanssa. Vetääkö armottomaan takkuun vai pysyykö edes jotenkin auki. Nyt tuli sopivasti lunta ja pakkasta, niin ei pitäisi ainakaan lian ja pölyn vaikuttaa testiin.


Mango pesu 3:
True Iconic Show Beauty Bath shampoo 2/3-osaa + Royale Perfection Eclat shampoo 1/3- osa yhteensä n. 1:8 shampoota
True Iconic Show Silk Protein conditioner 1:18, jätin turkkiin

Föönatessa kosteaan turkkin True Iconic Coat Revitalizing spray. 

Tätä suihketta uskallan suositella kaikille takkutukille ainakin avaamiseen. Pitkäkestoisesta toimivuudesta ei vielä ole tietoa. 

Mango mango-pannassaan (by Irene Vinha) toukokuussa 2014. Turkki kivan kihara :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti