sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Turkkitarinaa - Mango 4

Viikko edellisestä pesusta, välissä kerran harjailtu roskat pinnasta, muuten turkkiin ei ole koskettu. Mango on kirmaillut lumisissa metsissä ja nauttinut joulusta. Tänään aamulla avasin tukan ja pari pientä takkua (turkki ei yllättäen ollut juurikaan takkuinen) suosikkisprayn kanssa ja pesin lenkin jälkeen koko turkin. Nyt pääsi testiin Royale Perfection Argan Oil Shampoo, joka pesi hyvin ja huuhtoutui uskomattoman helposti pois. Tuoksu oli jälleen melko voimakas, mutta hyvä ja raikas. Hoitoaineeksi laitoin Mangolle ekaa kertaa Laser Lites cocktailin, jota olen Veslalla käyttänyt. Föönaukseen koittaessa turkki oli enää kostea ja kuivaus sujui ennätysnopeasti, sillä turkki oli vähiten takkuinen liki vuoteen! Turkista tuli ihanan ilmava, silkkinen ja kiiltävä. Jännä nähdä ensi viikolla, miten takkuinen turkki on. Saatan väliharjata True Iconic sprayn kanssa, se kun tuntuu toimivan.

Mango pesu 4

Shampoo: Royale Perfection Argan Oil 1:22 (litran pullo) pesi ja huuhtoutui hyvin, mutta likaiseen turkkiin laittaisin vähän vahvemman shampoon.
Hoitoaine: Laser Lites Drape 15 ml (ruokalusikallinen), Protein Treatment 13 ml ja Silk 10 ml. Sekoitin hyvin, vettä 1 litra. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti